Hem / Biverkning / Vilka biverkningar har Valerina Natt?
Sömnbesvär

Vilka biverkningar har Valerina Natt?

Jag har testat Natt på grund av sömnbesvär. Båda gångerna blev en mardröm. Kroppen blev tung och slapp, kändes som bly medan däremot hjärnan gick på högvarv. Värre än någonsin och extremt obehagligt. Till slut lyckades jag tvinga mig upp och tog en vanlig sömntablett för att få stopp på alla tankar som rusade runt i min speedade hjärna. Är detta en vanlig biverkan? Nu håller jag mig till .

Sömnlös


 

Valerina Natt är ett traditionellt växtbaserat läkemedel som används vid insomningsbesvär. Det innehåller humle, citronmeliss och vänderot (valeriana).

De som finns upptagna för Valerina Natt är olika gastrointestinala symptom, som exempelvis illamående och kramper i buken, och orsakas av vänderot. Även huvudvärk och yrsel har rapporterats.

De effekter som du drabbades av hittar jag inte beskrivet för Valerina Natt. Men du skriver inte om du tar några andra läkemedel. Det kan vara så att om du tar något eller några andra läkemedel kan de påverkas av att du samtidigt tar Valerina. Dosen av de andra läkemedlen kan bli för hög i kroppen, vilket skulle kunna förklara de reaktioner du beskriver.

Fortsätt med kamomillte om du tycker att det fungerar.


Denna fråga publicerades i Hemmets Journal nr 13 2015.

*** OBS! Detta inlägg är mer än två år gammalt. Även om jag gör mitt yttersta för att hålla även äldre inlägg uppdaterade, kan jag inte alltid garantera det. /Fredrik Hed ***

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *