Hej


Här kommer de senast publicerade frågorna, nyheterna och inläggen på Fråga Apotekaren. Du får gärna skicka vidare till vänner, bekanta, kollegor och andra som du tror kan ha nytta av informationen.

Skickat till den 15 november 2019. Totalt skickat till 1002 prenumeranter.

Missa inte våra guider

Den senaste kategorin guider innehåller längre texter som benar ut ett ämne och ger dig konkreta tips hur du kan göra. Det finns guider om bland annat artros, värktabletter, sömn och biverkningar. Fler kommer under hösten.

15 andra nyhetsbrev

Vi har många andra nyhetsbrev om specifika ämnen som exempelvis artros, depression, sömn och magetarm. Kommer en gång i månaden.

De senaste frågorna och inläggen

Fungerar magnesium mot muskelkramper?

Visst kan du ta magnesium mot muskelkramper. Det finns många teorier kring vad som ligger bakom muskelkramper, men inget som är helt klart. Bland annat har det diskuterats för mycket …
magnesium

Kan jag äta Alvedon 7 dagar i veckan?

alvedon
Du kan äta Alvedon 7 dagar i veckan, men det är bara tänkt att användas för tillfällig värk och feber. Prata med din läkare om varför du tar så mycket.

Kommer mina besvär från Losarstad comp?

Det låter konstigt att biverkningar av Losarstad comp skulle komma nu efter 1-2 år. Jag tror inte att det är det som är problemet. Å andra sidan finns muskelvärk, ryggvärk …
losarstad comp

Varför bytte läkaren till Inflectra istället för Remicade?

Inflectra
Inflectra är en billigare biologisk kopia av Remicade, men med samma medicinska effekt. Anledningen till bytet är att spara pengar.
Vad undrar du över? Ställ din egen fråga här.

Eller ladda ner våra 15 supernyttiga tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Hälsningar
/Fredrik Hed
apotekare & medicinjournalist
fredrik_worddok_300