Hej


Här kommer de senast publicerade frågorna, nyheterna och inläggen på Fråga Apotekaren. Du får gärna skicka vidare till vänner, bekanta, kollegor och andra som du tror kan ha nytta av informationen.

Skickat till den 21 november 2019. Totalt skickat till 1007 prenumeranter.

Missa inte våra guider

Den senaste kategorin guider, som innehåller längre texter som benar ut ett ämne och ger dig konkreta tips hur du kan göra. Det finns guider om bland annat artros, värktabletter, sömn och biverkningar.

15 andra nyhetsbrev

Vi har många andra nyhetsbrev om specifika ämnen som exempelvis artros, depression, sömn och magetarm. Kommer en gång i månaden med alla nya inlägg inom det området.
Observera att inga frågor besvaras under tidsperioden 1 juli – 4 augusti pga av semester. Du kan naturligtvis ställa din fråga under tiden men du kommer att få svar efter 4 augusti.

De senaste frågorna och inläggen

Hur länge kan man ta Sobril utan att bli beroende?

Det är svårt att säga exakt hur stor risken är, och hur länge man kan ta Sobril. Det beror mycket på dosen och hur känslig man är. Normalt är äldre …
ta Sobril

Är kosttillskotten ofarliga med min ADD-medicin?

ADD-medicin
Det går sannolikt bra att kombinera din ADD-medicin med dessa kosttillskott. Det finns dock inga studier som har undersökt kombination.
Vad undrar du över? Ställ din egen fråga här.

Eller ladda ner våra 15 supernyttiga tips för en bättre läkemedelsanvändning.

Hälsningar
/Fredrik Hed
apotekare & medicinjournalist
fredrik_worddok_300