sidfotfa1
TIPS: Missa inte våra guider; längre mer förklarande texter som tar ett helhetsgrepp över ett ämne/område. Det första inlägget som publicerades handlade om att välja rätt värktablett, det andra handlade om artros, och det tredje om biverkningar.

De senaste inläggen om interaktioner

Kan jag ta kosttillskott när jag har hypertyreos?

Utifrån denna informationen kan jag säga att dessa tillskott inte innehåller varken jod eller tyroxin. Så det bör gå bra att ta dessa med din hypertyreos. För säkerhets skull bör …
hypertyreos

Kan Curamin eller Flex Repair lindra hans artrosbesvär?

Curamin
Det finns inga studier som har undersökt Curamin och/eller Flex Repair med dessa läkemedel men det går sannolikt bra att göra det.

Fungerar Alvedon och Ipren mot min ryggvärk?

Du kan ta Alvedon och Ipren för din ryggvärk. Det är normalt en bra kombination i och med att de fungerar på två olika sätt och kompletterar varandra.
alvedon och ipren

Kan han dricka Blutsaft när han tar Waran?

dricka Blutsaft
Det kan stöta på hinder att dricka Blutsaft samtidigt som han använder Waran. Anledningen är att Blutsaft till cirka 70 procent består av ett växt- och bärextrakt där nässlor och spenat ingår. Nässlor och spenat innehåller, liksom andra gröna bladgrönsaker, höga halter K-vitamin, som kan motverka effekten av Waran.

Motverkar testofen effekten av Finasterid?

Testofen, som kallas Bockhornsklöver på svenska, är en av ingredienserna i bland annat Maxulin, och påstås kunna frigöra bundet testosteron i kroppen. Detta påstås vara bra för att ge mer …
testofen
sidfotfa1