Hem / Antibiotika / Kan jag kombinera Amimox med Probi mage?

Kan jag kombinera Amimox med Probi mage?

Jag tar just nu Amimox 750 mg, en på dagen och en på kvällen på grund av öroninflammation. Jag tar dessutom Mittval Sport, 1 per dag.

Undrar nu om jag kan kombinera detta med Probi mage?

/Johannes, 19

Ja, det kan du göra. Antibiotika kan göra magen lite orolig och då är det inte fel att försöka lugna ner den med t ex . Det är bra om du tar dem med minst två timmars skillnad så att inte antibiotikan riskerar att slå ut de snälla bakterierna i Probi Mage.

Hoppas det funkar.

ProbiMage är ett som innehåller den patenterade mjölksyrabakterien LP299V som kliniskt visat förmåga att överleva matsmältningspassagen och kolonisera tarmen. ProbiMage är resultatet av 20 års svensk forskning och drygt 30 publicerade .

2 kommentarer

  1. Men…..
    Tar man dom ihop så DÖDAR antibiotikan Probi mage:s bakterier = meningslöst & bortkastade pengar, är ju så det funkar!
    Ska man nödvändigtvis använda Probi mage med antibiotika så ska man nog försöka ta det EMELLAN doserna, så dom hinner överleva lite iaf. Bäst är att påbörja en Probi mage kur när man avslutat antibiotikakuren.

  2. Det går bra att ta Probi Mage samtidigt. Dock bör man se till att hålla minst två timmars mellanrum mellan intaget av antibiotikan och probiotikan för att inte påverka probiotikan negativt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *