Hem > Artros > Kan jag ta Nypozin med mina andra mediciner?

Kan jag ta Nypozin med mina andra mediciner?

Jag har reumatisk värk och långt gången i händer, knän och fötter. Läkaren har ordinerat Paraflex, och fysisk aktivitet.

Nu undrar jag om jag dessutom kan ta kosttillskottet , som innehåller strandnypon, för att få ytterligare effekt?

Fungerar Nypozin ihop med de andra läkemedlen?

Anna-Greta

Ja då, de fungerar ihop. Däremot ska du inte förvänta dig någon dramatisk effekt med Nypozin. Det finns inga bra som har visat någon större effekt, men vissa människor upplever att de blir hjälpta.

Paraflex är ett som fungerar muskelavslappnande vid flera olika sjukdomar, bland annat artros och artrit. Panodil är ett smärtstillande läkemedel. Det är inte det bästa valet vid just artros. Du skulle kunna prata med läkaren om att byta till ett så kallat NSAID-preparat istället, t ex ibuprofen.

Fysisk aktivitet, efter förmåga, är jättebra. Promenader, cykel, simning – allt som gör att du rör på kroppen är också bra för din artros. Motionen håller kroppen i trim och stärker musklerna runt artrosen, som då fungerar avlastande.

Kosttillskottet Nypozin innehåller strandnypon (Rosa canina L.) som stödjer ledernas hälsa och hjälper till att bibehålla ledernas rörlighet. Nypozin innehåller även kondroitin från nötkreatur, samt Ester-C, en patenterad C-vitamin som bidrar till en normal broskfunktion.

_________________________________________________________________________________________________

Vill du ha mer?

Prenumerera på nyhetsbrevet. Kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning?

Tipsa en vän - klicka på dela-knapparna nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *