fbpx
Hem > Artros > Kan BeezMax hjälpa mot artrosvärk i höfter och ben?
BeezMax

Kan BeezMax hjälpa mot artrosvärk i höfter och ben?

Jag undrar om salvan BeezMax är skadlig eller om jag kan fortsätta med den? Anledningen är att jag har artros i vänster höft och knä. För det tar jag Litomove 3 tabletter om dagen, och har gjort så  i fem år nu.

Mår ganska bra förutom värken i vänster ben. Hittade en rapport om salvan BeezMax från en gammal tant i Ryssland. Skickade efter den mot betalning. Jag har använt den nu i åtta dar och tycker att mina besvär med att ”benet försvinner, ramlar av” bivit bättre. Jag har ingen värk under nätterna.

Kan jag fortsätta med salvan?

Jag tar också en tablett Mitt val 55+, och Enalapril en om dan för blodtrycket.

CD

När jag söker hittar jag info om vad salvan innehåller. Dock står det inte vem som står bakom hemsidan, eller vem du beställer av. Jag skulle vara ganska försiktig.

Enligt tillverkaren innehåller den propolisextrakt (lindrar svullnader och smärta), cedersav (ökar blodcirkulationen i blodkärlen och lindrar inflammation), bigift (som ökar mikroblodcirkulationen), olivolja, bivax, biextrakt (lindrar inflammation och smärta), hästkastanjextrakt (stimulerar antikoagulerande aktivitet i blodserum) samt fjärilsvaxextrakt (stärker musklerna hos de ådror som omger leder och gör dessa fasta och elastiska).

De påstår mycket på hemsidan, men det finns inga vetenskapliga studier eller bevis att det fungerar. Det kan naturligtvis fungera, du får testa själv. Nu har du ju testat och det verkar fungera.

Det verkar som att du tar medicin mot högt blodtryck också. Denna salva är inte testad med dessa mediciner för att se om de krockar med varandra, men troligen ska det gå bra, farligt är det nog inte.

LÄS MER: Vilket medel är egentligen bästa hjälpen vid artros?

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.