Hem / Artros / Finns det något som hjälper mot min artros?

Finns det något som hjälper mot min artros?

Jag har använt (glukosamin) för artros i mina knän, och det har hjälpt. Eftersom jag nu fått hjärtflimmer har jag ordinerats Eliquis och , samt losartan för blodtrycket. Nu har läkaren på vårdcentralen förbjudit mig att ta någon annan medicin, Alvedon undantaget.

Det är nio månader sedan jag slutade med Artrox. Märker stor skillnad på mina knän, som blivit stela och onda. Jag har fått ett rörelseprogram men ännu ingen bättring.

Om nu inte Artrox passar ihop med mina nya mediciner, finns det någon annan naturprodukt, till exempel , som kan bilda nytt brosk i mina knän? Och passar ihop med mina andra mediciner. Finns det något som hjälper mot min artros?

Maja

När jag söker på dina fyra mediciner i en stor databas får jag inte upp några speciella krockar mellan dem. Därför är det lite konstigt att läkaren förbjudit dig att ta andra mediciner. Berättade läkaren varför?

Det finns faktiskt ingen bra artrosmedicin som botar eller återbildar det försvunna brosket. Socialstyrelsen rekommenderar inte vid artros, eftersom det vetenskapliga underlaget inte är tillräckligt bra. Trots det kan vissa människor uppleva effekt av det. Nyponpulver kan hjälpa, du får testa dig fram.

Denna fråga besvarades i nr 17 2017.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *