Hem > Biverkning > Kan jag jag kombinera Propavan med Johannesört?

Kan jag jag kombinera Propavan med Johannesört?

Jag har sömnbrist med anledning av att jag kommit i klimakteriet, eftersom jag tog bort äggstockar april -16. Läkaren ordinerade 25 mg till natten, för att jag skulle få sova bättre.

Nu undrar jag om jag kan Propavan med , i form av Hypermin?

Lena

Att använda Propavan tillsammans med Johannesört kan öka biverkningar såsom yrsel, dåsighet, förvirring, och koncentrationssvårigheter. Det är inte alls säkert att du kommer känna av det, men det finns rapporterat. med det sagt går det att kombinera dessa båda preparat.

Du bör undvika eller begränsa användningen av alkohol under behandling med dessa , om du kombinerar Propavan med Johannesört.

Propavan är ett läkemedel som används vid olika typer av sömnbesvär. Det kan vara att du har svårt att somna, att du vaknar flera gånger under natten eller att du vaknar för tidigt på morgonen. Propavan tillhör läkemedelsgruppen sömnmedel och lugnande medel. Det verksamma ämnet är propiomazin.

Det är ännu inte helt klarlagt hur Propavan fungerar, men den verkar lugnande och dämpande på vissa områden i hjärnan. Det gör det lättare att somna in, att man vaknar färre gånger på natten och att man kan sova längre på morgonen.

Hypermin är ett traditionellt växtbaserade läkemedel som används vid lindrig oro och lätt nedstämdhet. är extrakt av johannesört i tablettform. Johannesört kan dock interagera (krocka) med många andra mediciner. Därför är det viktigt att alltid läsa bipacksedeln.

_____________________________________________________________

Vill du ha mer?

Prenumerera på nyhetsbrevet. Kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning?

Hittade du inte vad du letade efter? Sök i rutan nedan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.