Hem / Artros / Artroflex är inte vetenskapligt studerat vid artros
Inga bevis att Artroflex fungerar

Artroflex är inte vetenskapligt studerat vid artros

Jag läste ditt svar om ArtroFlex+ i Hemmets Journal nr 32 2015. Jag började själv använda salvan i maj och det tog inte lång tid innan jag kände en klar förbättring i min handled. Och idag är jag besvärsfri. Därför tycker jag att det känns fel av dig att helt såga produkten.

Man har ju faktiskt möjlighet att få pengarna tillbaka.

Vad det gäller innehåll så är det väl inte särskilt lätt att läsa sig till vad Apotekets produkter innehåller heller?

/Inger

Bra att det fungerar för dig. Men om det inte finns några vetenskapliga som visar att det fungerar för en stor grupp människor går det inte att säga att det hjälper. Om preparatet trots det marknadsförs på helsidesannonser och på internet med uttryck som ”lösningen”, ”fantastisk upptäckt” och ”bli fri från smärta och få mjuka och flexibla leder”, då är det för bra för att vara sant.

Ingen info om vad salvan innehåller

När det dessutom inte finns någon information alls, varken i annonsen eller på webben, om vilka ämnen som salvan innehåller blir jag skeptisk. Kontakten med företaget som säljer Artroflex+ gjorde mig inte mindre skeptisk.

Om du går in på ett apotek idag och tar fram en burk är det bara att läsa innehållsförteckningen på burken, och fråga den kunniga personalen. Informationen finns också, lätt att hitta, på deras webbsidor.

Denna fråga besvarades i nr 45 2015.

plus, gel, omdöme, omdömen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *