Hem > Depression > Känner läkarna inom primärvården till Sleep Repair?
Sleep Repair

Känner läkarna inom primärvården till Sleep Repair?

På grund av sömnbesvär har jag beställt från Vitaliv i Norge. Det är ett . Finns det någon kännedom om detta preparatet inom primärvården som ersättning för traditionella piller? Är det ett pålitligt företag eller är det bortkastade pengar att använda det?

Jag tar för insomningsbesvär Stilnoct 5 mg, men f n 10 mg. Min läkare säger att för mig i min ålder, 77 år, så är det viktigare att på piller än att vara vaken och få andra hälsoproblem. Dessutom och Xanor vid behov för depression. Jag tar också och Gaviscon för magen.

Ann-Christine

Det är helt rätt, det är viktigare att sova med hjälp av piller än att vara vaken och få andra hälsoproblem. Jag håller med läkaren. Jag tror att kännedomen inom primärvården om just detta preparat, som alternativ till traditionella piller, är ganska låg.

Jag har inte själv någon kännedom om företaget. Men när jag läser på nätet om dem är det blandade omdömen – vissa är nöjda medan andra klagar på att de får paket som de inte har beställt och att det är svårt att säga upp sin ”prenumeration”. Du får testa själv.

Känner läkarna inom primärvården till Sleep Repair? Depression Kosttillskott Sömn paroxetin Sleep Repair somna sova Stilnoct sömn

LÄS MER: Kan jag ta sömnpreparatet när jag tar Waran?

 

_____________________________________________________________

Vill du ha mer?

Prenumerera på nyhetsbrevet. Kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning?

Hittade du inte vad du letade efter? Sök i rutan nedan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.