fbpx
Hem > Kosttillskott > Är dessa kosttillskott humbug eller nödvändiga för mig?
kosttillskott humbug

Är dessa kosttillskott humbug eller nödvändiga för mig?

Jag har blivit erbjuden följande medel som lär vara vad människokroppen behöver, enligt försäljaren; Mistify, Phyto Life och Proargi9+. Försäljare är Synergy World Wide i Danderyd. Jag får en känsla av humbug istället.

Enligt försäljaren är det dessa ämnen som människokroppen absolut behöver, eftersom vi inte får tillräckligt av det från maten eller naturen.

Eftersom jag är en aning skeptisk mot alla slags tillskott skulle jag gärna vilja veta om dessa kosttillskott är humbug eller nödvändiga produkter för människan.

Skeptiker 17

Jag är också skeptisk till detta. Produkterna innehåller till stor del ingredienser som finns i vanlig mat. Så långe du äter en varierad och välbalanserad kost, och är fysiskt aktiv, behöver du med stor sannolikhet inte dessa tillskott.

Synergy World Wide är ett så kallat MLM-företag, multi level marketing, som kan liknas vid ett pyramidspel. Det är vanligt att försäljare ska betala en del av sin vinst uppåt i kedjan och skaffa sig egna försäljare under sig som de tjänar provision på. Det är ett dyrt sätt att köpa produkter på. Och om produkterna är så fantastiska borde säljaren kunna visa upp vetenskapliga studier för dig som har bevisat deras effekter.

Detta är inte nödvändiga produkter för människan.

Denna fråga besvarades i Hemmets Journal nr 36 2018.

LÄS MER: Vågar jag köpa kosttillskott genom Synergy Worldwide?

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.