Hem > Kosttillskott > Oxytarm – för en bättre fungerande tarm
Oxytarm

Oxytarm – för en bättre fungerande tarm

Oxytarm är ett kosttillskott som bidrar till en bättre fungerande tarm. Till skillnad från andra produkter används en helt unik syreprocess som frigörs med c-vitamin förstärkt med bioflavonoider.

Oxytarm säljs bland annat av Bodystore

Dagens livsstilssjukdomar har ofta samband med en dåligt fungerande tarm. Detta tar sig ofta uttryck i förstoppning, gaser, diarré eller magknip. Oxy Tarm är en ny produkt för effektiv tarmrensning.

Varför är det så viktigt med en ren tarm? Hela 80 % av immunförsvaret finns i tunn- och tjocktarmens väggar. Till skillnad från andra produkter används här en helt unik syreprocess som frigörs med ett speciellt C-vitamin förstärkt med bioflavonoider. Denna flerstegsprocess hjälper till att avlägsna plack och slaggprodukter som fått fäste i tarmen och i tarmfickorna. Oxytarm verkar med hjälp av syre – naturens eget ämne att neutralisera gifter med. Syret underlättar för kroppen att göra sig av med tungmetaller och andra föroreningar utan att skada tarmfloran.

Oxytarm säljs bland annat av Bodystore

OBSERVERA!

Läs alltid bipacksedeln eller informationen som följer med förpackningen. Observera att kosttillskott inte ersätter en varierad kost utan bör kombineras med en mångsidig och varierad kost samt en hälsosam livsstil. Överskrid ej rekommenderad dygnsdos.

Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör du alltid prata med din läkare innan du använder produkten.

LÄS MER: Vad ska jag göra åt mina problem med magen?

 

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevetet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.