fbpx
Hem > Läkemedel > Interaktion > Krockar någon av mina mediciner med magnesium?
med Magnesium

Krockar någon av mina mediciner med magnesium?

Jag har kronisk värk sedan 11 år tillbaka efter diskbråcksoperation med ärrbildning på ischiasnerven som följd. Har också konstaterat fibromyalgi. Medicinerar värken med 40 mg oxycodon depå morgon och kväll, 2 st Alvedon 665 3 ggr/dag och 2 tabl Paraflex 3 ggr/dag.

Har gjort en ballongsprängning och insatt stent för 6 år sedan. Har aldrig haft ont vare sig innan eller efter ballongsprängningen. För hjärtat tar jag 2,5 mg bisoprolol till kvällen. Tar också 2 st 20mg esomeprazol till kvällen och 2 st 10 mg sobril till natten för att sova.

För en vecka sedan började jag ta magnesium för att kanske bli lite bättre värkmässigt. Men nu har mina fötter/anklar/vader svullnat något fruktansvärt. Har aldrig haft något som helst besvär av detta innan. Kan magnesiumet krocka med nån av mina mediciner? I går kväll struntade jag i magnesiumet och i morse så var inte fötter/anklar/vader sååå fruktansvärt svullna som några dagar innan. Jag tog 3×60mg av Apoteket Hjärtats Magnesiumtabletter.

Det kanske bara är en tillfällighet men mina fötter är inte så svullna när jag uteslöt magnesium tycker jag.

Ulrika

Jag har sökt i två olika databaser och kan inte hitta några krockar mellan magnesium och dina andra läkemedel. Men det betyder inte att det inte finns krockar ändå, det kan det göra, men att de i så fall är väldigt ovanliga och individuella.

Eftersom du reagerade som du gjorde föreslår jag att du struntar i magnesium.

LÄS MER: Funkar magnesium och D-vitamin med medicinerna?

Thanks for installing the Bottom of every post plugin by Corey Salzano. Contact me if you need custom WordPress plugins or website design.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.