Hem / Hemmets Journal / Vågar jag testa Sunwic för magproblemen?
testa Sunwic

Vågar jag testa Sunwic för magproblemen?

Min lever sitt eget liv och jag kan vara både lös och hård. Jag kan inte koppla det till någon speciell mat utan det är helt slumpmässigt.

Jag läste en artikel om något som heter Sunwic, som skulle fungera på de flesta konstiga magar. Hur kan det göra det? Kan jag testa?

Margareta

Sunwic är ett livsmedel som tillverkaren påstår kan användas av personer för kostbehandling av flera olika sorters magbesvär, såsom IBS (kolon irritable), känslig , lös mage, diarré, trög mage, förstoppning, uppblåst mage med mera.

Studier visar att produkten minskar känslan av uppblåsthet och att den mildrar både diarré, trög mage och förstoppning.

Vågar jag testa Sunwic för magproblemen? Hemmets Journal Mage/Tarm hård lös mage Sunwic

Pulvret består av lättlösliga kostfibrer som kan öka avföringens hastighet genom tjocktarmen och göra avföringen mjukare genom att binda vatten. På så vis ska den hjälpa tarmen att fungera mer normalt. Det påstås också att fibrerna fungerar som mat för de nyttiga bakterierna i tarmen. Dessa skulle då påverkas positivt vid intag av Sunwic och att det skulle påverka kroppen positivt.

Visst kan du prova. Du ska ta pulvret i samband med måltid. Kostbehandlingen med Sunwic är skonsam och ger normalt full effekt efter en till fyra veckor beroende på problem.

Denna fråga besvarades i nr 52 2017.


Vill du ha mer?

Prenumerera på nyhetsbrevet. Kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.

Tipsa en vän - klicka på dela-knapparna nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

I footnotes