Hem > Kosttillskott > Fungerar Testox för att bli piggare och gladare?
Testox
Foto: Wenni Zhou on Unsplash

Fungerar Testox för att bli piggare och gladare?

Jag fick tips av en kompis att prova något som heter Testox. Han berättade att han tagit det 1-2 månader och kände sig piggare och gladare. Hans fru hade också noterat ”förbättringen” och rekommenderade också detta. Själv är jag lite skeptisk och undrar om du känner till mer om det?

Bosse, 68

Testox är ett som påstås bidrar till normala testosteronnivåer och den sexuella kapaciteten. Det finns inga vetenskapliga på själva produkten, men de ingående ingredienserna har visat sig kunna bidra till och stötta normala kroppsliga funktioner.

Det är normalt att testosteronnivåerna hos män sjunker med stigande ålder. Det kan påverka det allmänna måendet som ökad trötthet och minskad sexuell förmåga.

Testox innehåller tribulus (tiggarnöt) och damiana som bidrar till ökad sexlust, samt maca (peruansk ginseng) som upprätthåller naturlig sexuell energi. Det innehåller även zink som är viktig för att bibehålla normala nivåer av , L-arginin för god cirkulation och blodtillförsel, för normal cirkulation och sexuell funktion samt för ökad vitalitet, ökad mental och fysisk energi och normaliserad blodcirkulation.

Fungerar Testox för att bli piggare och gladare? Kosttillskott Manligt Trötthet damiana Ginseng maca Testox tiggarnöt tribulus

Prova själv och se hur det fungerar.

LÄS MER: Vågar jag testa Maxulin för att bli lite piggare?

 

_____________________________________________________________

Vill du ha mer?

Prenumerera på nyhetsbrevet. Kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.

Ställ en egen fråga och få svar direkt till din e-post.

Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning?

Hittade du inte vad du letade efter? Sök i rutan nedan:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.