fbpx
Hem > Manligt > Vågar jag testa Maxulin för att bli lite piggare?
testa Maxulin

Vågar jag testa Maxulin för att bli lite piggare?

En kompis till mig testade ett kosttillskott för en tid sedan som han påstår gjorde honom piggare och starkare. Det heter Maxulin och påstås vara ”speciellt sammansatt för att ta fram det bästa i varje man”.

Det kostar 398 kr för två månaders förbrukning.

Vågar jag testa? Vad är det för något egentligen?

Bosse, 56, Halmstad

Visst kan du testa Maxulin. Preparatet innehåller Testofen (som är ett extrakt av bockhornsklöver), samt zink, vitamin B6 och magnesium.

Företaget bakom produkten påstår att det kan förbättra utvecklingen av muskelmassa, bidra till minskad trötthet och utmattning, bidra till att bibehålla normala testosteronvärden, bidra till att bibehålla normal fertilitet och reproduktionsförmåga, samt bidra till normal energiomsättning (förbränning)

Maxulin har en viss dokumenterad effekt

På sin webbsida påstår tillverkaren att ”dagligt intag över tid har visat sig kunna frigöra mer av testosteronet i blodet. Det är det fria testosteronet som är aktivt och som kroppen kan tillgodogöra sig. En ökad andel fritt testosteron kan ge ny kraft som bland annat kan påverka energi, fysik och sexlust hos män. De fyra utvalda ingredienserna har dokumenterad effekt och huvudingrediensen Testofen har solida studier med goda resultat på flera områden.”

De hänvisar till tre studier på sin webb, och när jag kollar upp dem visar de faktiskt en viss effekt, även om studierna inte är speciellt långa eller innehåller många deltagare.

Så det verkar faktiskt finnas en viss vetenskaplig dokumentation som styrker deras påståenden för Maxulin. Testa Maxulin och se hur det går.

LÄS MER: Det finns inga studier som bevisar effekten med Testomax.

ANNONS

Just nu kan du testa Maxulin till halva priset – 199 kr för två månaders förbrukning.

 

Dela det här med dina vänner

Vill du ha mer?

Prenumerera Nyhetsbrevet kommer varje onsdag kväll med veckans alla inlägg.
Ställ en egen fråga Du får svar direkt till din e-post.
Exklusiva tips Här kan du få 15 tips för en bättre läkemedelsanvändning

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.