Hem / Manligt / Vågar jag testa Maxulin?

Vågar jag testa Maxulin?

En kompis till mig testade ett för en tid sedan som han påstår gjorde honom piggare och starkare. Det heter Maxulin och påstås vara ”speciellt sammansatt för att ta fram det bästa i varje man”.

Det kostar 398 kr för två månaders förbrukning.

Vågar jag testa? Vad är det för något egentligen?

Bosse, 56, Halmstad

Maxulin innehåller Testofen (som är ett extrakt av bockhornsklöver), samt , B6 och .

Det påstås bland annat kunna förbättra utvecklingen av muskelmassa, bidra till minskad trötthet och utmattning, bidra till att bibehålla normala testosteronvärden, bidra till att bibehålla normal fertilitet och reproduktionsförmåga, samt bidra till normal energiomsättning (förbränning)

Maxulin har en viss dokumenterad effekt

På sin webbsida påstår tillverkaren att ”dagligt intag över tid har visat sig kunna frigöra mer av testosteronet i blodet. Det är det fria testosteronet som är aktivt och som kroppen kan tillgodogöra sig. En ökad andel fritt testosteron kan ge ny kraft som bland annat kan påverka energi, fysik och sexlust hos män. Det fyra utvalda ingredienserna har dokumenterad effekt och huvudingrediensen Testofen har solida med goda resultat på flera områden.”

De hänvisar till tre studier på sin webb, och när jag kollar upp dem visar de faktiskt en viss effekt, även om studierna inte är speciellt långa eller innehåller många deltagare.

Så det verkar faktiskt finnas en viss vetenskaplig dokumentation som styrker deras påståenden för Maxulin. Prova och se hur det går.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *