Hem / Hemmets Journal / Gör barrträdsextrakt ögonen röda?
barrträdsextrakt

Gör barrträdsextrakt ögonen röda?

För allmänt välbefinnande har jag druckit Barrträdsextrakt. I samma period får jag problem med mina ögon, det vita blir tomatrött, och jag genomgår två kurer med antibiotika. Men ögonen är fortfarande röda. Jag kan läsa men ögonen är klart påverkade av något. Oroar mig för detta Barrträdsextrakt.

68-åring

Tallbarksdryck har använts i Norden sedan urminnes tider och påstås vara känd för sina stärkande och lindrande egenskaper. Drycken tillverkas fortfarande i Finland och påstås vara en stark antioxidant.

Brist på påstås spela en viktig roll i många sjukdomar. Genom att tillsätta sådana genom dryck eller på annat sätt skulle det kunna minska risk för sjukdomar och leda till ett mer allmänt välbefinnande.

Barrträdsextrakt är delvis testat och undersökt i Finland men inte alls på långa vägar som den vanliga skolmedicinen.

Det är tyvärr omöjligt att svara på varför dina ögon blir röda utifrån din korta beskrivning. Barrträdsextraktdryck är röd till färgen och kanske är det just det som gör dina ögon röda. Vad händer om du gör uppehåll en tid, försvinner det röda i dina ögon då? Om det gör det kanske du ska sluta med detta extrakt och pröva något annat i stället.

Denna fråga publicerades i nr 19 2014.

2 kommentarer

  1. Min syster jobbar hårt för att jag ska ta alternativ mediciner till min cancer, tror du på att det finns bot utanför läkarvården?
    http://www.tobbeguss.se

  2. Om du menar naturläkemedel, växtbaserade läkemedel, homeopatika och liknande tror jag inte ett dugg på att det botar cancer.