Hem > Ställ en fråga om läkemedel, kosttillskott och naturmedel

Ställ en fråga om läkemedel, kosttillskott och naturmedel

 

På Fråga Apotekaren kan alla ställa frågor om läkemedel, kosttillskott och naturmedel. Detta är bra att känna till:

  • Är det akut ber jag dig att kontakta din läkare eller sjukvårdsrådgivningen istället.
  • Du kan välja gratisfråga (normalt får du svar inom 2-3 veckor) eller betalfråga (betalas via Swish, bankkort eller bankgiro, normalt får du svar inom 2 arbetsdagar efter mottagen betalning).
  • Som apotekare omfattas jag av tystnadsplikt. Det betyder att all information som du lämnar till mig är konfidentiell och stannar hos mig.
  • Du är anonym på sajten. Ditt namn och din epostadress lämnas aldrig ut, men jag behöver den för att kunna kommunicera med dig vid eventuella oklarheter.
  • Alla fält i frågeformuläret (se nedan) är obligatoriska att fylla i, bl a bakgrundsinformation om dig, dina sjukdomar och läkemedel. Jag behöver den informationen för att kunna besvara din fråga på bästa sätt. Delar av bakgrundsinformationen kan komma att publiceras, men aldrig så att du kan identifieras.

 

Ställ en fråga om läkemedel, kosttillskott och naturmedel Nyhet

 

  • Svaret publiceras här på sajten, och i nyhetsbrevet som går ut varje onsdag kväll. Därför är det klokt att du prenumererar på nyhetsbrevet.
  • Svaret ersätter inte ett läkarbesök. Svaret som du får bör heller inte utgöra grund för diagnos eller behandling, utan ger dig möjlighet till en bättre diskussion med din läkare eller annan sjukvårdspersonal

betala med swish

 

Betalning sker tryggt och säkert – efter att du har ställt din fråga – via Swish, bankkort eller bankgiro.

 

 

Du får en bekräftelse till din e-post att frågan har kommit fram – om du har angett rätt mailadress. Kolla spam-foldern för säkerhets skull om du inte hittar bekräftelsen.

Fyll i fälten nedan för att ställa din fråga. Alla fält som är markerade med * är obligatoriska.

Hur hittade du Fråga Apotekaren?*

Ditt namn*

Din signatur - om du inte vill att ditt namn ska synas när jag publicerar frågan här på sajten

Din korrekta epostadress*

Gäller frågan dig själv eller någon annan?*
Mig självNågon annan

Ålder på personen*

Kön*

Vilka sjukdomar/problem rör frågan, eller behandlas du för just nu?*

Beskriv ALLA läkemedel (inkl naturläkemedel och kosttillskott) i vilka doser du tar. Skriv också vad du tar resp läkemedel eller tillskott för.*

Vad är din fråga?*

  

Vill du ställa din fråga som en gratisfråga eller en betalfråga?*
Betalfråga, 29 kr inkl moms, normalt svar inom 2 arbetsdagar efter mottagen betalning. Betalningsinstruktioner kommer i ditt bekräftelsemail. Eller betala med SWISH - 29 kr till 0732 51 23 26 (Fredrik Hed). Ange ditt namn som referens.Gratisfråga, 0 kr, normalt svar inom 2-3 veckor.

GDPR*
Genom att fylla i och skicka in detta formulär accepterar jag lagring och hantering av mina uppgifter på denna webbplats i enlighet med EUs GDPR-direktiv. Den information som samlas in används enbart för att besvara min fråga. Informationen ovan lagras i ett epost hos Gmail, samt i en databas hos Beebyte i Karlstad, där Fråga Apotekarens sajt ligger. Om du klickar i rutan Nyhetsbrev ovan lagras även din epostadress i databasen. Ingen information kommer någonsin att spridas vidare till någon annan.

* Obligatoriskt fält